Plast vinduer VEKA er:

 • Ekstremt høj modstandsdygtighed over for mekaniske skader, som resulterer fra anvendelsen af ​​tykke mure og hjørner af den permanente (og dermed har vi også eliminere fænomenet revnedannelse i svejsninger).
 • Kompromisløs stabilitet, det vil sige den samlede modstand mod deformation - denne egenskab muliggør anvendelse af vinduer VEKA stor størrelse og større end standard ruder.
 • Tilfredsstillende modstandsevne over for spænding fastgørelse skruer, hvor op til 20% større end modstanden af ​​standard (op vindue klasse B).
 • Opløsning året rundt, det vil sige den samlede modstand af PVC ved de yderste, og selv ekstreme vejrforhold (ikke skade dem, eller stærke UV-stråler, eller en variabel eller temperatur udfældning).
 • Løsninger, der virker for dig - takket være det fremragende design af vores plastvinduer døgnet rundt hele tiden at tilpasse sig forhold uden for hjemmet, at bekymre sig om, at inde hersket komfortable forhold (vedvarende profiler PVC vinduer er i stand til at klare processen med hævelse vinduer, som opstår i løbet af dagen).
 • Garantere fuldstændig intimitet, evnen til at bruge systemet tilbyder effektiv lydisolering.
 • Moderne måde at spare - PVC snedkerarbejde foreslået af SAPOR udmærker sig ved en høj standard for varmeisolering - vil holde varmen i huset.

Den brede vifte af vinduet profiler Veka, er traditionelle størrelser, men skik. Vi opfordrer dig til at kontakte os.

Standard Perfectline
Standard Perfectline
Perfectline Swing
Perfectline Swing
Perfectline ovale
Perfectline ovale
Alphaline 90
Alphaline 90
Softline 82 MD
Softline 82 MD
HST
HST

Kun VEKA, kun klasse A

De kom på markedet den seneste generation af professionelle vinduer, som giver dig mulighed for at skabe vinduesrammer med perfekt køreegenskaber og mere funktionel teknologi.

Blandt det store antal producenter på markedet kun Veka tilbyder sine kunder energieffektive vinduer og usædvanlige, der opfylder DIN EN 12608 i den højeste "A *". Ydervægstrukturen er tre millimeter i tykkelse. Bredde af kamrene i den, mens mindst 5 millimeter. Det er vigtige parametre, der giver tilstrækkelig beskyttelse mod kulde og støj nu trække udefra, samt stabilitet og holdbarhed af vinduer. Bemærk, at plast- eller aluminium vinduer markeret med en klasse "B" eller "C" er ikke så modstandsdygtige over for skader og er ofte knoglebrud.

I tilfælde af færdige plast og aluminium vinduer, er der ingen mulighed for at undersøge klasse profil, der blev brugt til at producere dem. Vi sikrer, at kun windows VEKA fornem klasse "A *", fordi virksomheden ikke producerer vinduerne i de lavere klasser.

Har klasse

Original Veka PVC vinduer i klasse A * adskille sig fra konkurrenternes tre millimeter tykkelse af indervæggene og de første fem-bredde indre kamre. Deres produktion bruger op til 10% af PVC mere end produktion af vinduer klasse B. Med sådan en stor parametre er det muligt at opnå følgende egenskaber:

 • Lav modtagelighed for beskadigelse ved anvendelse af en tyk væg. Garanteret stærke binding vindueshjørner, så at fænomenet er elimineret revnedannelse i svejsningerne. Styrken og holdbarheden af hjørnerne, som blev fremstillet af disse profiler overstiger styrken af vinduerne i klasse B og C.
 • Høj stabilitet. Atypisk Veka vindue med forbedret stabilitet af rammen og vingerne og modstandsdygtighed over for forskellige deformationer, især når profiler med forøget størrelse. Vinduer tilbydes af os er også 20% højere modstandsdygtighed over for udtrækning fastgørelsesskruerne, sammenlignet med klasse B.
 • Exceptionel modstand mod temperaturændringer. Dette er en meget vigtig funktion, især i vores omskiftelige klima, hvor der er store døgnets temperaturudsving. I løbet af dagen, vinduet gør et fantastisk stykke arbejde, tilpasning til stærkt stigende varme, men om natten sker den omvendte proces. I løbet af dagen vindue dønninger ville så skrumpe, udsætter konstruktionen til stor belastning, især i hjørnerne. De tykke mure Veka PVC vinduer gør det muligt at opretholde perfekte statik og stærke hjørner leddene, hvilket eliminerer risikoen for revner.
 • Fremragende niveau af lydisolering. Veka vinduet er en høj grad af energieffektivitet, sikre en passende akustisk og termisk komfort i hjemmet. Er de elementer, der tillader effektiv undertrykkelse af støj udefra og forhindres i at slippe varme fra det indre af bygningen.

Den brede vifte af vinduet profiler Veka, er traditionelle størrelser, men skik. Vi opfordrer dig til at kontakte os.