Kombisystem S 9000

Den nye S 9000 Kombisystem en dybde på 83 mm har både fordelene ved den midterste tætning og fremdrift. Dybere bygning karmen og rammen og tætningerne monteret i tre planer garanterer maksimal varmeisolering på Uf = 0,92 W / m2K. Takket være vinduer i systemet opfylder de højeste ejendom.

Intelligent byggesystem Kombi tillader dig at oprette elegante og moderne vinduer. Lav karm og ramme gør det muligt at opnå trendy, store ruder. Isoleret Fitting rille giver et bedre job elementer okuciowych især ved lave udetemperaturer. Det giver en effektiv barriere mod akustisk støj typisk for større bymæssige områder og travle gader.
Placeret under vinduesrammen footer forbedrer varmeisoleringen installerede vinduer. Hele Kombisystem er kompatibel med den gennemprøvede system S 8000 IQ plus. Dette har en række fordele for producenter af vinduer i form af omkostningerne optimering af lagerplads.

Kombisystem er designet til at gøre optimal brug af de teknologiske STV bestående af limning forruden og vinger af en dobbeltsidet klæbende tape ved hjælp af traditionel klocowania. Med STV vinduer er varmere og mere behagelig at bruge. Samtidig brug STV og stål side giver mulighed for opførelse af større emner.