MB-70US, MB-70US HI vinduessystem med skjult fløj, med varmeisolering

MB-70 Hidden fløj er del af vinduet og dørsystem med isolerende MB-70 efter ALUPROF SA Med hensyn til æstetik opløsning er identisk til MB-60US struktur. Dens fordel er imidlertid forøget varmeisolering: varmetransmissionskoefficient Uf afhængigt af de anvendte profiler er 1,35-2,16 W / m2K. Dette system har en version af en forbedret varmeisolering MB-70US HI koefficient Uf i området på 1,31 til 2,0 W / m2K.

Vinduerne foretaget i MB-70US-system har vinger synlige fra uden for bygningen. I det tilstødende faste og oplukkelige vinduer visning af alle logi er identiske. Bredden af ​​vinduesrammer er lille, hvilket gør konstruktionen ser slank og lys.

På lignende måde som standard vindue udførelsesform af MB-70 har en effektiv bortledning af vand og ventilationssystem fra glasset kammeret og fra kammeret mellem vinduesrammen og rammen. Ventilationen - dræning udefra er dækket med hætter af plast.

Et karakteristisk træk for vindueskonstruktionen MB-70US er dens tætte forbindelse med andre MB serien systemer. Tilpasning sådan konstruktion er tilladt at opnå og anvende mange fælles elementer, f.eks. Fælles glaslister, pakninger, armatur mv

På grundlag af dette system kan du også udføre byggeri indbrudstyv.