MB-45, MB-45D - vindue og dørsystem uden isolering

MB-45 er en moderne aluminium system, der skal udføre ikke kræve varmeisolering arkitektoniske elementer af indre og ydre:. Fx forskellige typer af skillevægge, vinduer, døre, skydedøre herunder manuelle og automatiske svingdøre, vestibuler, slots kontanter, montrer og rumlige strukturer.

Den strukturelle dybde af vinduet er 45 mm (frame), 54 mm (fløj), og døren 45 mm og 45 mm. Sådanne formodede dybder sidehængte og rammesektioner giver virkningen af ​​en overflade fra ydersiden efter lukning - i tilfælde af vinduet og vender virkning til overfladerne af ramme og karm - i tilfælde af døre. Formen af ​​profilerne tillader opnå slanke og resistente vinduer og døre.

En væsentlig fordel af MB-45 er muligheden for at bøje profiler, sådanne rammer, rammer og sammensyninger, der tillader forskellige typer af buer og buen strukturer.

Tæthed sikres ved anvendelse af specielle pakninger fremstillet af EPDM syntetisk gummi, som garanterer ældningsbestandighed under langvarig drift.

Et karakteristisk træk ved systemet er dets tæt forhold til vinduer og døre MB-60 og MB-70. Alsidigheden og tiltrækningskraft systemet yderligere øger muligheden for at vælge mellem flere varianter af løsninger til forskellige konstruktionsdetaljer, f.eks. Lavere forsegling døre, sæler glidende og svingdøre, form af glaslister, form og højde på tærsklen døren.

Systemet tillader anvendelse af hejse en tykkelse på 2 mm til 35 mm i vinduesrammer og fra 2 mm til 26 mm i faste vinduer og franske døre.

MB-45 er også grundlaget for specialløsninger: skillevægge og røg døre MB-45D (klasse S30) og de såkaldte dør. "rabat" MB-45S.